Neem telefonisch of via WhatsApp contact op voor persoonlijke vragen

METAMORFOSE MASSAGE

Een zachte en helende massagevorm die je helpt om blokkades te verwerken en meer bij je gevoel te komen.

Metamorfose massage voor volwassenen, kinderen en zwangeren

Deze zachte helende massagevorm is ontwikkeld door Dr. Robert St. John (1914-1996), arts en reflexoloog, hij noemde deze massagevorm ook wel prenatale therapie. In de prenatale periode wordt namelijk je basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je er steeds weer van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent. Tijdens de metamorfose massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen.

Metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving. Kan iedereen een Metamorfose massage ondergaan? Deze zachte vorm van massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Het kan helpen bij stressgerelateerde en zwangerschapsgerelateerde klachten, spanningen, bij drukke kinderen (ADHD), autisme en wordt vaak ingezet bij terminaal zieken.

Door de metamorfose massage toe te passen kun je ervaren dat er meer is dan wat we kunnen zien, meer dan wat wetenschappelijk te verklaren is. Je kunt ervaren dat er ook een "innerlijke" kant is.

Een metamorfosemassage duurt één uur en kost € 50,00.

Voor massages aan huis reken ik een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer.

Babymassage Den Bosch

NEEM CONTACT OP

Interesse in een ontspannende massage tijdens je zwangerschap?

Neem dan contact op voor meer informatie.

Contactinformatie

Baby Relaxing

Trudi van Heerbeek

van Paesschenstraat 10

5215 XH Den Bosch

 

E-mail: info@babyrelaxing.nl

Telefoon: 06 18 46 80 62

KvK nummer: 52396681

Copyright © 2019 Babyrelaxing