Neem telefonisch of via WhatsApp contact op voor persoonlijke vragen

TRUDI VAN HEERBEEK

'Ik leer moeders en vaders hoe je een bijzonder contact krijgt met je baby en ik gun iedereen een goede band met hun kindje'

Carin van Geel Psycholoog
 • Trudi van Heerbeek

  Het krijgen van een kind is speciaal en onbeschrijflijk mooi!

  Ik ben moeder van 2 zoons en oma van 2 kleinzoons. In 2003 kreeg ik de mogelijkheid mijn kinderwens om kraamverzorgster te worden te vervullen en werk sindsdien met veel plezier bij kraamgezinnen thuis. Ik vind het geweldig om als kraamverzorgende steeds weer gezinnen te helpen nadat er een klein wonder is gebeurd.

  Ik zal tijdens de bevalling aanwezig zijn voor de ondersteuning en assisteer de verloskundige in het geboorteproces. Vaders en moeder verzorgen en ondersteunen, dat is wat echt bij me past. Als moeder en oma weet ik hoe fijn het is om goed begeleid te worden als je kindje geboren is.

  Met mijn achtergrond als kraamverzorgende en voetreflexoloog is ook mijn interesse voor babymassage begonnen. Ik ben docente baby- en peutermassage en ervaring met yoga.

  Als kraamverzorgende heb ik al veel vaders en moeders geleerd hoe ze kunnen omgaan met hun baby en daarbij pas ik ook Dunstan babytaal toe. Als je zwanger bent dan heb je 9 maanden de tijd om toe te groeien naar je bevalling. Ik begeleid je graag ook al in dit voortraject om de zwangerschapskwaaltjes tijdens je zwangerschap te verminderen. Na je bevalling is het fijn om te genieten van je kraamtijd en om je baby goed te leren kennen. Persoonlijke verzorging tijdens je kraamtijd helpt daarbij, zodat je de band met je kindje kunt versterken.

  Ik leer moeders en zeker ook vaders graag hoe je een bijzonder contact krijgt met je kindje.Kraamzorg Babyrelaxing | Over mij

Kraamzorg Babyrelaxing | Over mij

Contactinformatie

Baby Relaxing

Trudi van Heerbeek

van Paesschenstraat 10

5215 XH Den Bosch

 

E-mail: info@babyrelaxing.nl

Telefoon: 06 18 46 80 62

KvK nummer: 52396681

Copyright © 2019 Babyrelaxing